pisite_nam@blogotres.rs

Kuvajte sa nama

Med sa zlatnim česticama i šampinjoni u vinu na festivalu “Kuhinje sveta”

ĐAKONIJE IZ CELOG SVETA U BEOGRADU

Ukoliko želite da obradujete svoje nepce i probate nove i zanimljive ukuse, Blogotres vam preporučujete da posetite festival “Kuhinje sveta”. Više od 50 najavljenih izlagača iz celog sveta predstaviće se u Kombank dvorani u Beogradu, 9. i 10. marta 2019. godine, od 11 do 19 sati.

Kuhinje-sveta-Novi-znak.png

Dobra hrana i promocija zdravih navika obeležili su svaki festival “Kuhinje sveta” koji je do sada održan u Beogradu i Kragujevcu. Pored toga što mogu da probaju, zainteresovani mogu i da kupe najrazličitije proizvode vrhunskog kvaliteta, a na ovogodišnjoj manifestaciji biće izloženi začini, ulja, vina i rakije, suhomesnati i mlečni proizvodi, slatkiši, džemovi i medovi sa različitim dodacima i mnoge druge đakonije iz brojnih zemalja sveta koje će se predstaviti na festivalu.

kuhinje_sveta_sajt.jpg

Pored ambasada i proizvođača hrane Kuhinje sveta nam dovode nacionalne kuhinje Austrije, Grčke, Egipta, Irana, Makedonije, Pakistana, Palestine, Švedske i drugih zemalja koje će prezentovati vrhunski kuvari.

kuhinje_sveta_sajt1.jpg

Osim hrane, na festivalu će biti predstavljeni aparati, oprema i kuhinski elementi za pripremu i serviranje, a naši privrednici moći će da se povežu sa stranim partnerima i saznaju kako da konkurišu za fondove EU.

Ulaz na festival je besplatan.

Med sa zlatnim česticama i šampinjoni u vinu na festivalu “Kuhinje sveta”

Pročitajte još