pisite_nam@blogotres.rs

Preduzetničke priče

Lepota kao osma umetnost


Smart beauty koncept

Moja inspiracija je lepota – u svim svojim oblicima. Kažu mi da imam poseban doživljaj estetike, ponekad me ne razumeju, ali ja po svaku cenu ostajem verna svom viđenju sveta. Lepota koliko god da nam je data, ona se i gradi.

Okrenite se oko sebe, zavirite u prirodu, koliko lepote je u njoj, svedene, jednostavne, nenametljive, a prija nam kao nijedna druga. Ne zamara, ne ističe se, ne bori se za poglede, ali se nametne tako čvrsto i nepokolebljivo da na nama ostavi večan pečat. Upravo takvu lepotu želim da vidim na ženama oko sebe – prirodnu, koja odiše svežinom, čistotom i dotaknutu daškom glamura. Mi to zaslužujemo!

Ne treba onda da čudi što je moje glavno profesionalno opredeljenje upravo ulepšavanje žena (naravno i muškarci su dobrodošli), ali sasvim novo, drugačije, izvan poznatih standarda. Nisam oduvek ovako razmišljala, lutala sam i sama, tragala za onim što sam samo naslućivala u držanju i pogledima čuvenih glumica ili dostojanstvenih dama sa pariskih ulica. Šta je to što ih istovremeno čini tako posebnim i tako prirodnim? Dozvola koju su dale sebi da budu prirodne, da budu ono što jesu i da im je najvažnije kako same sebe vide i da se dobro osećaju u svojoj koži.

danijela_elegance_beauty.jpg

Učila sam, praktikovala, tragala za onim što će u okvirima kozmetike omogućiti ženama da pokažu svoju najlepšu stranu, ali blago i nežno, u skladu sa pravom prirodom žene. Na osnovu ličnog i profesonalnog iskustva, nakon dugogodišnjeg rada, konačno imam odgovor - Smart Beauty koncept, koji želim da podelim sa vama.

Već dugo nam se nameće iskrivljena slika lepote. Trend koji trese Srbiju na zapadu je bio moderan 90-ih godina prošlog veka. Dugi veštački nokti, umeci u kosi i predimenzionirani atributi su pase. Pogledajte samo lepotice u Holivudu, nijedna nema usne pune biopolimera i drugih sintetičkih materijala ili istetovirane obrve. A tek dame u Parizu ili drugim svetskim metropolama! Treba ih samo videti! Akcenat je na prirodnosti, čistoći i nezi.

Lepota je nežna, na njoj se oči odmaraju, ona inspiriše, zanosi, kao umetnost. Vreme je da vratimo prirodnu lepotu žene na mesto koje joj pripada - na pijedestal, da je istaknemo, očistimo od tereta koji dolazi iznutra zbog nezadovoljstva koje oseća i spolja, zbog nametnutih očekivanja po pitanju izgleda.

Kroz novi pravac u kozmetici, zasnovan na estetici i dobro odmerenim postupcima, želim da pomognem modernoj ženi da dođe do sebe same i da je upoznam sa najkvalitetnijim proizvodima koji su dostupni na svetskom tržištu u svim segmentima nege. Cilj je pametnim izborom zahvata i procedura, koje nam je 21. vek učinio dostupnim, učiniti da izgledamo lepo, negovano, zdravo, blistavo.

Transformacija počinje odlukom, a mi smo odlučile da se prema sebi odnosimo kao prema umetničkom delu, sa puno poštovanja.

Dašak glamura koji ćemo udahnuti vašem izgledu upravo je ona pozlata koja vam je bila potrebna da zablistate. Prirodnost i glamur konačno se sreću baš gde treba - na licu i telu žene.

elegance_baauty_spa.jpg

Kako ćemo to postići?

Ako se pitate gde da uradite tretman lica i koji proizvodi su najbolji, kako vrhunski stručnjaci, tako i Gugl uputiće vas na Biologique Recherche. Ako želite da uklonite dlačice i pitate se koji je najbolji laser na svetu, dobićete odgovor - Alma Soprano Ice, Beauty awards pobednik 2018. godine u kategoriji medikal aparata. Za nokte, šminku - tu je neprevaziđeni Chanel, a za one koji vode računa o svom zdravlju i pobornici su zdravog života - sertifikovani vegan lakovi američke marke Zoye.

Najbolje od najboljeg! Svako od nas zaslužuje da bude prirodan i ono što jeste, da se dobro oseća u svojoj koži, u bukvalnom smislu, ali zaslužujemo i malo glamura. Objedinila sam brendove koji su najbolji za negu lica i tela i sada ih donosim vama.

U rezidencijalnom delu Beograda, pod okriljem BW Residences, nadomak Save, za vas smo napravili oazu mira i lepote, u koju je utkan duh Pariza.

Visoka moda u kozmetici pravo sa svetske scene došla je i u naš foaje. Uskoro, već 1. septembra, dobrodošli ste da sa vama podelimo ono što sam iz svog višegodišnjeg iskustva odabrala kao najbolje.

Vaša Danijela - Elegance Beauty Spa
Instagram: @elegance.beauty.spa

bg005.jpg

Lepota je nežna, na njoj se oči odmaraju, ona inspiriše, zanosi, kao umetnost. Vreme je da vratimo prirodnu lepotu žene na mesto koje joj pripada - na pijedestal, da je istaknemo, očistimo od tereta koji dolazi iznutra zbog nezadovoljstva koje oseća i spolja, zbog nametnutih očekivanja po pitanju izgleda.

Pročitajte još