pisite_nam@blogotres.rs

Upoznajte Srbiju

Upoznajte Srbiju

Činjenica je da najmanje pažnje obraćamo na svoj kraj, uzimamo ga zdravo za gotovo i upiremo pogled prema tamo nekim drugim mestima i gradovima, gde je sigurno sve bolje i lepše. A setite se samo kako se vaši gosti oduševljavaju, recimo, kada dođu kod mene, širinom Dunava, visokim obalama, drvoredima u širokom sremskom šoru...

fruska gora.jpg

Takav pogled, otvoren za nove utiske, pun oduševljenja, radoznao, hajde da usmerimo na Srbiju. Blogotresovci vole da putuju i imaju prijatelje po celoj zemlji. Kretanje nam je ušlo u krv i više nije nikakav problem zaputiti se do Valjeva, Niša, Paraćina, Subotice, Čačka, ništa to nije daleko, mala je ovo zemlja, ali na tako malom prostoru skupile se bezbrojne divote i dragocenosti.

lednicko.jpg

U ovoj rubrici upoznajemo vas sa skrivenim blagom Srbije, koje nam se nalazi nadohvat ruke. Poželećete brzo da se i sami zaputite na Frušku goru, Cer, Taru, u Ovčar banju, obiđete Rajkovu, Sesalačku, Resavsku pećinu i mnogo, mnogo drugih mesta.

Želimo da vas inspirišemo na kratka putovanja, koja će vam dati snage za celu radnu nedelju, pa i duže...

rudnik.jpg

Blogotresovci vole da putuju i imaju prijatelje po celoj zemlji. Kretanje nam je ušlo u krv i više nije nikakav problem zaputiti se do Valjeva, Niša, Paraćina, Subotice, Čačka, ništa to nije daleko, mala je ovo zemlja, ali na tako malom prostoru skupile se bezbrojne divote i dragocenosti.

Pročitajte još